Besökare

söndag 24 juni 2012

söndag:)

Kvällen igår var jätte trevlig:) god mat o trevligt sällskap, godis o film på kvällen o vid 12 tiden packade vi in oss i bilen o åkte förbi mormor o morfar o sa hej, sen direkt hem i säng:) o i morse kom vi inte upp ur sängen förrens vid 12, då åkte jag iväg o köpte frukost o lite saker till middagen, sen hamnade vi i sängen igen, men vid 3 tiden kom vi ut på en promenad iaf:) sen hem o lagade middag, kottletter,färskpotatis och sås:) mumma de. Efter maten tänkte vi ta yttligare en vilo stund tsm:p( ja vi har varit helt slut efter denna helgen;-)) men då fick vi besök av Nina o Noelia:) så de var här en sväng, mysigt <3

Nu har jag precis plockat ordning lite i lägenheten, såg ut som vi släppt en bomb här. Vi har ju knappt varit hemma alls under helgen, bara varit hemma o hämtat saker, då blir de att man stökar till de ;p men nu är de i ordning igen !

Sjukt sugen på negerbollar igen!! Så får väl ställa mig o göra de ;p blir ju inget smalt liv med allt detta godis intag:( men men är man sugen så är man ;-)

Puss em


Published with Blogger-droid v2.0.4

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar